tantrická masáž

Erotická masáž

Je v první řadě o ejakulaci / orgasmu, aneb tzv. happy endingu, kdy masérka dělá vše, aby klient odešel uspokojený. Jde pouze o fyzické uvolnění, o sexuální potěšení, které přinese jen velice krátkodobý pocit spokojenosti. Klient se vetšinou masérky může dotýkat i intimně, nebo je masírovaný celým tělem (nuru masáž). Ve většině případech si lze připlatit i za jiný erotický servis. Masérky jsou často jen narychlo vzdělané v oblasti masáží, nebo dokonce vůbec. Neví jak pracovat se sexualitou a lidskými emocemi.

Erotická masáž nepomáhá při žádných sexuálních dysfunkcích. Často jsou bohužel tyto erotické masáže pojmenovány jako masáže tantrické a to vyvolává ve veřejnosti nepravdivé informace, a tak je tantrická masáž často zaměňována za masáž erotickou.

Klienti dokonce za takovou falešnou tantrickou masáž mohou zaplatit více, než za erotickou – přitom je rozdíl pouze v pojmenování. Spoustu takových studií v tom vidí možnost více peněz a klientů. Takové studio poznáte většinou podle toho, zda nabízí zároveň i erotické masáže či erotický servis, napovědět mohou také recenze klientů, varovným signálem jsou také příliš odhalené fotografie masérek/masérů, zakryté obličeje, příliš krátké trvání masáže a pokud Vám slibují vyvrcholení. Doba erotické masáže je většinou pouhých cca 30 – 60 min.

Tantrická masáž

Je také celotělová masáž, která ovšem pracuje s tělem a sexualitou na jiné úrovni. Cílem zde není ejakulace, nebo orgasmus, ale prožitek vlastní energie a pocitů. I zde může k ejakulaci dojít, jedná-li se spíše o spontánní reakci těla, než o cílenou aktivitu. Přijímající si může dovolit být zcela sám/sama sebou a smí se jakkoli projevovat. Klient je v pasivní roli, nedochází tedy k výměně doteků mezi jim a masérkou (u mě kromě objetí, držení za ruku..).

Masérka či masér se nestává objektem jeho vzrušení, ale zprostředkovatelem / průvodcem při tantrickém poznání. Kvalitní tantrická masérka má odpovídající vzdělání v oblasti masáží, tantrického tréninku, osobního rozvoje a několikaletou praxi. Pomáhá při poruchách erekce, předčasné ejakulaci, bolestivém sexuálním styku, nedostatku energie, nízké chuti k sexu, nízké sexuální vzrušivosti, zbavuje napětí a stresu, depresi z nedostatku intimních doteků a zlepšuje vztah k sobě samému i k partnerovi. Doba tantrické masáže je minimálně 90 min.

Erotická masáž vs. tantrická (rozdíly)
Přesunout se na začátek